Dumnezeu iubește, într-o maternitate din Rusia…

dumnezeu iubeste 1În cadrul Laboratorului de Noapte de la Teatrul Bulandra, pe 6 februarie, la ora 20.00 la Sala Liviu Ciulei Laborator, din bulevardul Schitu Măgureanu nr.1, va avea loc premiera spectacolului „Dumnezeu iubește”, de Zlata Demina, în regia Ioanei Petre. O poveste care se anunță emoționantă despre întâlnirea a patru femei, într-un moment-cheie din viața lor.

Patru femei ajung colege de salon. „Un salon la maternitate. Pereţii sunt zugrăviţi în culoarea galbenă. Un geam imens. Lîngă geam este o masă. Patru paturi, patru noptiere, câteva scaune. În salon sunt două femei. Una stă pe pat, se uită pe geam. Cealaltă stă la masă, frunzăreşte nişte hârtii. Intră a treia femeie. Ţine în mâini nişte pachete. Se uită la toate paturile, se aşază pe cel liber”. Așa se deschide piesa lui Zlata Demina, în traducerea Elvirei Rîmbu.

Patru femei din lumi diferite, care nu s-ar intersecta niciodată, ajung să-și dezvăluie dramele și poveștile într-o cameră de spital. Cum arată viața în clipele dinainte să aduci pe lume un copil… dorit sau nedorit?!

Din distribuție fac parte Ana Ioana Macaria, Ilinca Hărnuţ, Cătălina Bălălău, Oana Popescu și Filip Panait. Decor este semnat de Vlad Turturică, iar costumele de Doina Pop.

În Rusia. O maternitate care ar putea fi oriunde…

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.