Felicia Filip conduce Opera Comică pentru Copii

FilipDe astăzi Opera Comică pentru Copii are un nou director: Felicia Filip. Desemnată manager în urma câștigării concursului organizat de Primăria Municipiului București, cunoscuta soprană va ocupa acest post până la finalul anului 2017.

Potrivit comunicatului remis de instituția a cărei conducere a preluat-o, noul manager declarat: „Pentru mine, acest moment reprezintă o continuitate, dar și un punct de pornire. Voi prelua tot ceea ce a fost pozitiv și voi adăuga multe alte inițiative și proiecte care să pună Opera Comică pentru Copii în acord cu prezentul și să pregătească viitorul. Copiii, cei mai importanți beneficiari ai întregii noastre activități, evoluează uimitor de rapid. Trebuie să ținem pasul cu ei, să îi interesăm, să-i facem să ne iubească. Alături de toți colegii mei, alături de domnul primar Sorin Oprescu și de angajații Primăriei Municipiului București, care cu generozitate ne susțin, voi reuși. Vom fi și mai buni. Suntem <împovărați> cu o mare responsabilitate: formarea de caractere. Pentru normalitate, pentru viitorul ei demn, România trebuie să își modeleze cu grijă copiii de azi, conștiințele de mâine. Prin cultură. Așa să ne ajute Dumnezeu!”

Dintre programele noi pe care noul manager le propune se numără: Biblioteca poveștilor (acțiuni ample de apropiere a copiilor de carte), Grădina Operei (activități, târguri în aer liber dedicate celor mici), Cu familia la Operă (atragerea familiei  reunite spre marea  muzică).

Opera Comică pentru Copii este o instituție de spectacol, înființată în anul 1998 și aflată în subordinea Primăriei Generale a Municipiului București. Activitatea oei se desfășoară în sala renovată a fostului Teatru Giulești (Bd. Giulești, nr 16), repertoriul cuprinzând peste 60 de titluri de operă, musical și balet.

 

 

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.