„FEST(IN) pe Bulevard” caută jurați pentru Bulevardul Comediei

notenkraker-2
Imagine din spectacolul „Notenkraker sau… Al cincilea anotimp…”

Teatrul Nottara caută doritori în rândul publicului, care să facă parte dintr-un juriu al publicului, ce va acorda un premiu în cadrul celei de-a IV-a ediții a Festivalului Internaţional de Teatru FEST(IN) pe Bulevard, care se va desfăşura în perioada 10-22 octombrie.

Festivalul conţine patru secţiuni principale, în care vor avea loc 30 de reprezentaţii, şi multe evenimente conexe cu intrare liberă, precum spectacole-lectură, lansări de carte, expoziţii de fotografie, colocvii.

Secţiunile competitive „Crize de familie” şi „NETA” vor avea jurii de specialitate, care vor desemna, după criterii clare, cel mai bun spectacol din categoria respectivă, iar pentru secţiunea „Bulevardul comediei”; Teatrul Nottara caută, ca şi în anii anteriori, juraţi din rândul spectatorilor, care să decidă care dintre cele şapte comedii invitate în acest an le-a plăcut cel mai mult.

Spectacolele pe care le vor evalua sunt: „Notenkraker sau… Al cincilea anotimp…”
de Ernst Theodor Amadeus Hoffmann (Teatrul de Revistă Ginta latină, Chișinău), „Tango, Monsieur?” de Aldo Lo Castro (Teatrul Nottara, București), „Eu, Oblio” de Nona Ciobanu, inspirat de The point! de Harry Nilsson, cu versuri de Gellu Naum şi Ana Blandiana (Teatrul Țăndărică, București), „Uciderea lui Gonzago” de Nedialko Iordanov (Teatrul de Stat Constanța), „Hotel PM” scenariu de Andrea Gavriliu (Teatrul German de Stat, Timișoara), „Crima din strada Lourcine”, de Eugène Labiche (Teatrul Clasic Ioan Slavici, Arad), „Jacques și stăpânul său” de Milan Kundera (Teatrul Maria Filotti, Brăila).

Juriul spectatorilor este format din cinci persoane, care, pentru o evaluare corectă a reprezentaţiilor, trebuie să îşi ia angajamentul că vor participa la toate cele şapte producţii. Prin urmare, accesaţi www.festinpebulevard.ro, secţiunea „Bulevardul comediei” pentru a consulta programul înainte de a vă înscrie. Doritorii sunt rugaţi să trimită până vineri, 7 octombrie, un mail la marketing@nottara.ro în care să spună de ce îşi doresc să facă parte din juriu. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe mail, sâmbătă, 8 octombrie.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.