Festivalul Internaţional de Statui Vivante în lumea lui Caragiale

Între 1 şi 4 iunie, Teatrul Masca organizează în Herăstrău cea de-a doua ediţie a Festivalului Internaţional de Statui Vivante. La intrarea de la Charles de Gaulle, Aleea Cariatidelor, Fântâna Modura şi pe Aleea spre Expoflora vizitatorii se vor întâlni cu personaje spectaculoase, promit organizatorii. Surprizele pregătite de Teatrul Masca, momentele de circ mut în interpretarea trupei din Marea Britanie sau cele de circ cu foc, precum şi o mulţime de statui vivante vor anima de vineri până luni parcul.

„Mă bucură mult faptul că acest festival a stârnit ecouri şi emoţii în rândul publicului, drept pentru care am pregătit o nouă ediţie care anul acesta va sta sub semnul lui Caragiale cu motto-ul «Simt enorm şi văd monstruos». Nu numai opera marelui dramaturg va fi prezentă în cadrul evenimentului. Literatura va domina această ediţie, iar statuile vivante vor purta publicul prin lumea plina de farmec a personajelor lui Shakespeare sau cea fantastica a zeilor din Olimp, prin poveştile copilăriei spuse de zâne, dar şi prin amintiri uneori comice, alteori romantice din Bucureştiul de altă dată cu elita lui, cu boieri şi ţărani, o lume pestriţă care a animat cândva Micul Paris. Vă invităm să descoperiţi o lume magică, în care fiecare statuie vă va spune povestea ei unică!”, declara Mihai Mălaimare, directorul Teatrului Masca.

Festivalul Internaţional de Statui Vivante este un eveniment unic în Europa Centrală şi de Est, prima ediţie fiind organizată anul trecut la iniţiativa Teatrului Masca. La manifestare vor participa artişti din Italia, Olanda, Germania, Marea Britanie şi România.

Intrarea la eveniment este liberă.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.