Florin Piersic, pur şi simplu… la Sibiu

Pe 17 aprilie, în a treia zi de Paşti, la Sala Thalia din Sibiu, începând cu ora 19.00, va avea loc un recital extraordinar susţinut de Florin Piersic şi organizat de Asociaţia Culturală BIS.

Spectacolul „Florin Piersic, pur şi simplu…!” se joaca în premiera absolută la Sibiu.

„Sunt Florin Piersic, actorul Florin Piersic. Am bucuria şi speranţa că pe data de 17 aprilie, în sala Thalia din Sibiu, o să aveţi un rendez-vous, o întâlnire cu mine, pe care eu aş numi-o  întâlnire de dragoste”, sunt cuvintele actorului citate în comunicatul de presă al organizatorilor.

„Voi susţine un recital care nu vrea să arate decât de ce, cum, în ce fel, când am devenit eu actor, şi cum s-au petrecut lucrurile pe parcursul anilor. Am să rostesc nu numai întâmplări adevărate din viaţa mea, ci şi poezii, cântece care m-au marcat, şi mai mult decât atât, veţi vedea filmări inedite din arhiva mea personală, legate de filmele şi de emisiunile de televiziune pe care le-am făcut. Vă aştept la o discuţie faţă în faţă. Am numit acest recital de actor, Florin Piersic, pur şi simplu…!

Pur şi simplu – aşa vreau să fiu în faţa dumneavoastră în a treia zi a Sfintelor Sărbători ale Paştelui, la Sibiu, în sala Thalia, unde vă aştept, cu braţele mele care sunt cam lungi, deschise.”

Biletele se găsesc la Agenţia Teatrală, la Librăria Humanitas şi la Atrium Café.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.