Gigi Căciuleanu montează #EMOJIPLAY

Repetitia spectacolului Simfonia Fantastica, de Gigi Caciuleanu, ONB, foto: Egyed Ufó Zoltán

Pe 13 decembrie, la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului EXCELSIOR va avea loc avanpremiera spectacolului #EMOJIPLAY, conceput de Gigi Căciuleanu și realizat în parteneriat cu Gigi Căciuleanu Romania Dance Company. Premiera oficială este programată pe 14 decembrie.

#EMOJIPLAY este o piesă de teatru coregrafic care îmbină în mod aparent ludic un limbaj tri-dimensional (cel al dansActorilor) cu vizuala şi strania lume bi-dimensională a metaforelor numite emoji, anunță organizatorii. Gigi Căciuleanu a conceput un spectacol ce aduce în prim-plan transformarea comunicării clasice în semne universal reconoscibile.

DansActorii spectacolului sunt Ana Vișan, Irina Strungăreanu, Adrian Nour, Alexandru Călin în alternanță cu Bianca Bor și Vlad Troncea.

Echipa de producție este formată din Lelia Marcu-Vladu (asistență), Les Ateliers Nomad (scenografie video și animație), Pr -DJ Event (coloana sonoră), Corina Boboc (costume) și Cristian Petru Simomn (light designer). Spectacolul este o producție a Teatrului EXCELSIOR în parteneriat cu „Gigi Căciuleanu Romania Dance Company”.

Primele reprezentații pentru public vor avea loc pe 12 și 16 decembrie.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.