Hainele și amintirile lor, o poveste cu rochii și parfumuri pierdute

Am iubit_am purtat_am pierdut„Am iubit, am purtat, am pierdut”, o adaptare după „Love, loss and what I wore” de Nora & Delia Ephron, în regia lui Emil Hoștină, se va juca la ARCUB Gabroveni, sâmbătă, 30 ianuarie, de la ora 20.00, la ARCUB. Coregrafia este semnată de Florin Fieroiu, iar distribuția este compusă de: Elvira Deatcu, Laura Creț, Anca Androne, Iulia Lumânare și Ioana Abur.

„Am iubit, am purtat, am pierdut este o intimă colecție de povești feminine. Ce iubim, ce pierdem, toate emoțiile, trăirile, durerea, bucuria, toate se leagă cu fire nevăzute de obiecte, parfumuri, rochii, pantofi, genți și ne regăsim bătrâne și obosite, înconjurate de o pânză ca de păianjen, dar atât de bogată și plină de culori, istorii ce merită, probabil să fie publicate pentru fiecare în parte…; poveștile prind viață aproape de spectator, senzația de acum și aici e copleșitoare, nu poți rămâne indiferent sau rece, pentru că ce se întâmplă la un metru de tine, arde, amuză, bântuie, atrage, tulbură”, explică realizatorii.

Spectacolul se folosește de elemente de vestimentație, de accesorii și de amintirile pe care le stârnesc acestea fiecăruia dintre personajele feminine, pentru a picta o imagine a unei feminități vii, amuzante și puternice.

Am iubit, am purtat, am pierdut

Adaptare după Love, loss and what i wore de Nora & Delia Ephron

Traducere: Bianca Oana

Distribuția: Elvira Deatcu, Laura Creț, Anca Androne, Iulia Lumânare, Ioana Abur

Regia: Emil Hoștină

Coregrafia: Florin Fieroiu

Costume: Cristina Milea

Durata: 1h30 min

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.