„Hamlet în sos picant” are premiera la Teatrul Nottara

Pe 28 ianuarie și 1 februarie, la orele 19:30, Sala George Constantin de la Teatrul Nottara va găzdui primele două reprezentații oficiale ale spectacolului „Hamlet în sos picant” de Aldo Nicolaj, în regia lui Alexandru Jitea. Evenimentul va fi urmat de o întâlnire cu echipa spectacolului, în cafeneau CafeNott.

Distribuția este una în care publicul are bucuria să regăsească nume conssacrate ale scenei românești și actori tineri: Gabriel Răuţă, Isabela Neamțu, Anca Dinicu, Oana Carmaciu, Vlad Bălan, Bogdan Costea, Luminiţa Erga, Răzvan Bănică, Filip Ristovski, Rareș Andrici, Adrian Edu, Corina Dragomir.

Spectacolul face parte din programul „Actor și regizor”. Astfel, publicul îl poate regăsi pe Alexandru Jitea în postura regizorului, care pune în scenă inedita interpretare a tragediei shakespeariene, scrisă de Aldo Nicolaj. Bine-cunoscuta poveste despre răzbunare și dreptate capătă valențe noi, o încărcătură mai degrabă comică decât tragică. Personajele lui Aldo Nicolaj acționează mânate de aceleași slăbiciuni și defecte, de gelozie, arivism, și nevoia de răzbunare, anunță Teatrul Nottara.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.