Iepuraşul la Masca…

iepuras 2La Teatrul Masca va avea loc joi, 17 aprilie, începând cu ora 16.00, cea de-a noua ediţie a evenimentului Iepuraşul la Masca. Evenimentul se va desfășura în amfiteatrul din Bdul. Uverturii, nr. 70-72 (Militari).

„De nouă ani sărbătorim împreună Paștele, evenimentul fundamental al creștinismului, cu semnificațiile și farmecul său. Este modul nostru de a vă aminti că trebuie să ne întoarcem la tradiții ori de câte ori avem ocazia și că este momentul în care avem nevoie să fim împreună și să ne bucurăm din plin de frumusețea oamenilor care ne înconjoară!”, declară Mihai Mălaimare, Directorul Teatrului Masca.

Încondeierea ouălor în Joia Mare la Teatrul Masca este deja o tradiție printre locuitorii cartierului. Actori, copii, părinţi şi bunici încondeiaza ouă de lemn sau naturale cu vopseluri pe care le primesc de la teatru… În cadrul unui eveniment interactiv, copiii află simbolistica ouălor de Paște și a vopsirii acestora, precum și legendele legate de aceasta mare sărbătoare a creștinătății.

Intrarea la eveniment este liberă.

Detalii pe www.masca.ro.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.