Începe festivalul „Teatru, stradă și copil”

Între 18 mai și 22 septembrie, se va desfășura cea de-a treia ediție a Stagiunii de vară „TEATRU, STRADĂ ȘI COPIL”, organizată de Teatrul de Animație Ţăndărică, sub egida UNIMA România şi ASSITEJ România

Motto-ul acestui proiect este „Fă ceva diferit! Ia un copil şi du-l azi la teatru!” și își propoune să poarte cultura în locuri unde ea nu este o prezență obișnuită sau lipsește cu desăvârșire, atât în București cât și în alte oraşe din țară.

Festivalul se va deschide sâmbătă, 18 mai, cu spectacolul „Punguța cu doi bani”, la ora 11.00, în Parcul ”alexandru Ioan Cuza” (IOR).

În zilele următoare vor avea loc o serie de manifestări artistice care se vor desfăşura atât la Teatrul Itinerant Ţăndărică, aflat în Parcurile “Alexandru Ioan Cuza” (IOR)- Sector 3,  “Lumea Copiilor”- Sector 4 și “Crângași”- Sector 6, la Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City, cât şi la Sala Lahovari a Teatrului Ţăndărică. Ca şi anul trecut, în cadrul acestui proiect, Teatrul Ţăndărică va susţine spectacole în importante orașe din țară – Arad, Câmpina, Urziceni, Buzău, Piteşti, Oradea şi din Republica Moldova – Chişinău.

Programul complet îl găsiți pe:

www.teatrultandarica.ro

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.