Închide televizorul și mergi la teatru!

cine sapa groapaLansat în cadrul proiectului „Închide televizorul și hai la teatru!”, spectacolul de comedie „Cine sapă groapa?”, se va juca sâmbătă, pe 21 martie, la Casa de Cultură a Studenților din București, în Sala Mare. Rezervările au depășit cu mult capacitatea sălii Atelier de la UNATC, iar publicul a cerut reluarea spectacolului mai devreme de luna aprilie, cum era anunțat, se arată într-un comunicat de presă.

Proiectul presupune 300 de zile de teatru gratuit pentru studenți, în care vor fi jucate 15 piese, fiecare reluată de 20 de ori. Timpul de pregătire pentru fiecare spectacol va fi de doar zece nopți.

După succesul lansării, unde peste 200 de tineri au închis televizoarele și au mers la teatru, organizatorii își propun acum să aducă un număr de 500 de studenți care să se bucure gratuit de teatru.

Proiectul „Închide televizorul și hai la teatru!” este dezvoltat de Cuibul Artiștilor, laborator în care se dezvoltă concepte de teatru, muzică sau dans, fiind susținut și de Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică.

Accesul se face pe baza de rezervare prin mesaj privat pe pagina de Facebook Cuibul Artiștilor sau telefonic la 0724 115 493.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.