Înscrieri la „Bucharest Fringe” – Maratonul Teatrului Independent

cinci-ore-marioCea de-a cincea ediție a Festivalului „Bucharest Fringe”-Maratonul Teatrului Independent va avea loc între 2 și 11 octombrie. În vederea acestui eveniment, până pe data de 2 septembrie, Asociația „TEATRUL.RO” așteaptă înscrierile. Se pot înscrie la festival producții independente realizate în România, care au avut sau care vor avea premiera în perioada 1 septembrie 2014 – 31 august 2015.

Înscrierea se face prin completarea formularului de înscriere disponibil pe site-ul www.teatrul.ro

Formularul completat va fi trimis pe adresa de e-mail contact@teatrul.ro în vederea selecției, urmând ca spectacolul să fie vizionat de către Juriul de Selecție. Se accepta, în cazul în care vizionarea spectacolului nu este posibilă, înscrierea și în baza unei înregistrări video complete a spectacolului. Informațiile despre înscriere și criteriile de selecție se găsesc pe www.teatrul.ro si pe pagina de facebook www.FB.com/MaratonulTeatruluiIndependent.BucharestFringe

Maratonul Teatrului Independent este un festival anual care promovează mișcarea teatrală independentă, cu precădere producțiile neconvenționale, precum și spațiile de joc independente.

Ediția a cincea va avea loc în perioada 2-11 octombrie 2015, când toate spectacolele selecționate vor fi găzduite de cele mai importante spații independente și alternative din București.

„În mod special, în acest an, în cadrul festivalului se va desfășura prima ediție a noii secțiuni „Micul Maraton al Teatrului Independent”, în perioada 2-4 octombrie 2015. În aceste zile, spectatorii vor putea lua parte la cele mai importante One-man/One-woman Show realizate în teatrul independent începând cu anul 2010, precum și la o serie de micro-recitaluri ale tinerilor absolvenți ai școlilor de profil. Recomandăm celor vizați în aceste arii de interes să se înscrie, de asemenea, în Festival prin același formular”, spune regizorul Radu Popescu, directorul festivalului.

Juriul va acorda 7 premii pentru cele mai originale realizări artistice.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.