Înscrieri pentru Festivalul „Florian Pittiş”

Consiliul Elevilor al Colegiului Naţional „Gheorghe Lazăr” din Bucureşti şi Trupa de teatru AS în parteneriat cu Teatrul „Lucia Sturdza Bulandra” organizează cea de-a V-a ediţie a Festivalului national de arte pentru liceeni „Florian Pittiş”, un concurs de teatru şi muzică dedicat liceenilor, în memoria lăzăristului Florian Pittiş.
Într-un comunicat trimis redacţiei se anunţă ca Festivalul naţional de arte pentru liceeni „Florian Pittiş” se va desfăşura în luna mai 2012.
Festivalul este organizat în două secţiuni şi durează trei zile :
•    Secţiunea I  – teatru ;
•    Secţiunea a II-a  – muzica;
•    Gala şi festivitatea de premiere.
Inscrierile la acest festival se fac pe baza urmatoarelor documente:
1.O înregistrare Avi/ Dvd (secţiunea teatru / muzica ),  Audio (secţiunea muzică) ;
2.Un CV al trupei, care trebuie să conţină: lista cu distribuţia în ordinea intrării în scenă / membrii trupei, (elevi şi coordonatori); Scurt istoric al trupei (participări la concursuri, rezultate obţinute etc.); date de contact.
3.Copii xerox după prima pagina a carnetului de elev vizat pe anul şcolar 2011-2012 pentru fiecare elev participant la festival.
Aceste documente se depun sau se trimit prin poştă la secretariatul Colegiului Naţional „Gheorghe Lazăr” ( Bulevardul Regina Elisabeta nr. 48 , sector 5), până pe data de 2 aprilie 2012. Materialele trimise vor fi analizate de către o comisie de specialitate, care va selecta trupele ce îşi vor participa la festival.
Pentru detalii puteţi vizita site-ul www.trupaas.ro.

Print

Un Comentariu

  1. NITA VALENTINA 16/02/2012

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.