„Insomniacii” în regia lui Mimi Brănescu, gata la Sibiu

14691205_10206192289960922_5109342455348109054_oSpectacolul „Insomniacii” va avea primele reprezentații oficiale vineri, 28 octombrie, și sâmbătă, 29 octombrie, la Centru de Tineret Sibiu, str. Nicolae Teclu, nr. 41.

Regia spectacolului este semnată de Mimi Brănescu, iar din distribuție fac parte Cătălin Grigoraș, Miky Paicu și Ioan Alexandru Savu.

„Insomniacii” prezintă  trei indivizi, trei caractere diferite care se întâlnesc într-un parc, într-o noapte. Deşi discuţiile lor par banale, suferința lor este sinceră. „Insomniacii” este un spectacol despre condiţia umană, un spectacol pe cât de comic pe atât de tragic, este un spectacol despre naivitate, nebunie si dragoste.

„Ioan Alexandru Savu a câştigat Premiul Publicului pentru cel mai bun actor la Gala HOP în 2014. În acest an a intrat în rândurile Companiei de Teatru Become Sibiu. Merită să veniți să îl vedeți. Un tânăr actor talentat, care va avea cu siguranță multe de zis”,  a spus Cătălin Grigoraș, actor și director al Companiei de Teatru Become.

Compania de teatru Become de la Sibiu care va participa anul acesta la Festivalul Național de Teatru Independent, de la București, în data de 5 noiembrie, cu spectacolul „Insomniacii”.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.