Intră în „Cabina artistelor”, la ArCuB

Spectacolul „Cabina artistelor”, regizat de Alexandru Mâzgăreanu, după un text de Arnošt Goldflam, va avea o reprezentaţie pe 20 ianuarie, la Sala ArCuB din Bucureşti.

O cabină mică – patru măsuţe, câteva scaune şi un dulap plin de visuri – este locul unde se clădesc destinele a patru actriţe, locul unde se confesează, unde se ascultă, unde visurile prind viaţă, unde se suferă, unde se descătuşează conflicte, dar se leagă şi prietenii, locul unde actriţele se pregătesc pentru a intra în scenă.

O comedie dulce-amară despre viaţa de culise a patru actriţe de provincie, „Cabina artistelor” este scrisă de Arnošt Goldflam, dramaturg, regizor de teatru şi scriitor ceh născut în 1946, la Brno. Goldflam a studiat medicina, dar nu şi-a definitivat studiile. A fost angajat ca funcţionar şi a făcut parte din grupul umoristic Brno Boemia, condus de Jan Novák. Între 1972-1976, el a studiat regia de teatru la Academia de Muzică şi Teatru Janáček (JAMU) din Brno. A fost actor la Teatrul Husa na provázku (Gâsca pe sârmă), dar a lucrat şi cu alte companii independente. În 1977 a fost numit actor şi regizor la Teatrul Haná în Hradec Králové. A lucrat, de asemenea, în film şi televiziune şi este şi un artist plastic foarte apreciat.

Din distribuţia spectacolului de la ArCuB fac parte Coca Bloos, Roxana Ivanciu, Ioana Anastasia Anton, Alexandra Fasolă/ Sorina Ştefănescu.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.