Intrarea liberă pentru elevi și studenți la Maratonul Teatrului Independent

afis maratonul indepedentÎntre 2 și 11 octombrie, la București se desfășoară Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe, aflat la ediția a cincea, eveniment care are drept scop promovarea artiştilor independenţi şi a spectacolelor pe care le creează. Ediția din acest an vine și cu o noutate pentru elevi și studenți, care vor avea intrarea liberă pe baza carnetului sau legitimației de student.

Ȋn acest an, Bucharest Fringe cuprinde două secțiuni, ONE DRAMA – dedicată monodramelor – și care cuprinde cele mai interesante și mai apreciate one man/woman show-uri ale momentului, și secțiunea COMPETIȚIE, ȋn care au fost selectate cele mai bune spectacole independente realizate ȋn ultimul an în toată țara.

Spectacolele se vor desfășura în 10 teatre și spații de joc din București.

Din juriul de selecție al festivalului au făcut parte criticii de teatru Cristiana Gavrilă, Cristina Rusiecki, Monica Andronescu, Oltița Cîntec și Oana Cristea-Grigorescu.

Juriul de premiere este alcătuit din: Andreea Bibiri, actriță la Teatrul Dramatic „L.S.Bulandra” și regizor independent; Voicu Rădescu, fondator al Green Hours și al fenomenului „Teatrul LUNI”, Răzvan Penescu, fondator al Platformei LiterNet, Horia Suru, regizor, premiant al ediției anterioare a Bucharest Fringe. Juriul va acorda 8 premii pentru cele mai originale realizări artistice.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.