Klaus Maria Brandauer, Eimuntas Nekrosius, Joel Pommerat, Neil LaBute și Kazuyoshi Kushida, cinci stele pe Aleea Celebrităților la Sibiu

sibiu aleeCea de-a XXII-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, aflat în plină desfășurare, va fi marcată printr-o ceremonie de gală ce va avea loc sâmbătă, 20 iunie, ora 19.00, la Sala Thalia. Cinci dintre cei mai renumiţi dansatori spanioli vor oferi un spectacol extraordinar în cadrul Galei Celebrităților, ce oferă premii unor personalități marcante din lumea artelor spectacolului.

„Lola Greco, José Maldonado, Ana Arroyo, Karime Amaya și Jesús Carmona, protagoniștii spectacolului Flamenco de 5 stele, ne vor purta printr-o incursiune în arta dansului clasic spaniol şi flamenco, de la începuturi până în prezent”, se arată într-un comunicat de presă. Pe parcursul acestei călătorii dansatorii sunt acompaniaţi de unii dintre cei mai buni muzicieni flamenco ai momentului: Daniel Jurado, Victor Marquez, Ismael de la Rosa și Kike Terron.

Gala Celebrităților aduce pe scenă personalităţile distinse cu o stea pe Aleea Celebrităţilor, ceremonia care va avea loc în aceeași zi, la ora 18.00, în Parcul Cetății şi se constituie într-o recunoaştere publică a meritelor celor mai importanţi artişti care contribuie la succesul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. Anul acesta vor fi acordate 5 stele pe care le vor primi actor și regizor de film Klaus Maria Brandauer, regizorul Eimuntas Nekrosius, dramaturgul și regizorul Joel Pommerat, regizorul, scenaristul și dramaturgul Neil LaBute și dramaturgul, regizorul și actorul Kazuyoshi Kushida.

De asemenea, Gala Celebrităților celebrează activitatea profesională a unui actor şi a unui regizor, prin Premiile Virgil Flonda şi Iulian Vişa, două dintre personalităţile de seamă ale teatrului românesc. Gala Celebrităţilor este un eveniment realizat în parteneriat cu TVR și este prezentată de Cătălin Ștefănescu.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.