La Sibiu s-a deschis bursa de spectacole

Cea de-a XV-a ediție a Bursei de Spectacole de la Sibiu s-a deschis oficial astăzi, la ora 11:00. Evenimentul se desfăşoară la Centrul de Informare Turistică din Piața Mare și reunește operatori culturali din Europa, America și Asia.

Bursa de Spectacole de la Sibiu reprezintă singura platformă de prezentare a actului cultural în țara noastră, reunind artiști și manageri ce își prezintă oferta de spectacole, caută soluții pentru promovarea schimbului cultural și leagă parteneriate. „Întâlnirile Bursei din 2012 vor avea ca punct de pornire în discuții tema Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, Crize. Cultura face diferenţa. Bursa înseamnă acces la spectacole excepționale, la standuri pentru promovarea companiilor şi creațiilor artistice, la întâlniri punctuale pentru diseminare şi schimb direct de informații între profesioniştii români şi cei internaționali, dezbateri pornind de la tema festivalului”, a declarat Lavinia Alexe, coordonatoarea acestui proiect.

Standurile de prezentare ale operatorilor culturali organizate în acest an la Centrul de Informare Turistică din Piața Mare vor fi deschise zilnic în perioada 31 mai – 2 iunie, între orele 9:00 – 17:00. Bursa de Spectacole de la Sibiu este un eveniment realizat cu sprijinul ICR.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.