Lev Dodin se întâlnește cu spectatorii la București

dodinLa finalul reprezentației din 30 octombrie cu „Livada de visini” de A.P. Cehov, care va avea loc, asemenea reprezentației de pe 29 octombrie, la TNB, în foaierul „Tapiserii” al Salii Mari de la TNB cunoscutul regizor rus Lev Dodin se va întâlni cu spectatorii.

Participarea la întâlnire este liberă, deschisă spectatorilor ambelor reprezentații (29 și 30 octombrie, de la orele 19.00, TNB, Sala Mare).

Spectacolul „Livada de visini”, productie a Teatrului Maly Drama – Théatre de l’Europe, va încheia ediția 2016 a Festivalului Național de Teatru. Celebrul regizor se află de ieri in București, alături de scenograful Aleksander Borovsky, și împreună cu trupa de actori și tehnicieni ai Maly Drama Teatr din Sankt Petersburg.

«Livada de visini este piesa cea mai tragică a lui Cehov, care s-a impus în timp, însă, ca una dintre cele mai mari comedii, (…) comedia istoriei, în care personaje suntem noi. Și în care viața devine parte a istoriei», spunea regizorul Lev Dodin, invitat special al celei de-a 26-a ediții a Festivalului Național de Teatru.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.