Magicianul Marian Râlea sau 11 ani de Teatru pentru Copii

În urmă cu 11 ani, în Duminica Floriilor, se năştea un proiect inedit în teatrul românesc, iniţiat de Marian Râlea: Teatrul Naţional pentru Copii, care a continuat de atunci, la Teatrul Naţional din Bucureşti, în fiecare duminică. La sfârşitul stagiunii cu numărul 11, Magicianul şi Buna Poveştilor au scris o scrisoare pentru toţi spectatorii mici şi mari care au venit sau vor veni la Sala 99. Ultimele evenimente ale acestei stagiuni vor avea loc pe 20 şi pe 27 mai, de la ora 11.00, la aceeaşi Sală 99 de la TNB, urmând ca Teatrul Naţional pentru Copii să plece apoi prin turneu prin ţară.  „Ne-am propus ca finalul stagiunii să fie transformat într-un eveniment pentru 1 iunie, ziua voastră, dragi copii. În continuare, numele Teatrului Naţional pentru Copii poate fi reîntâlnit prin ţară (la Sibiu, la Alba Iulia etc.), cu ocazia unui nou ciclu de spectacole estivale, interactive.

Aşadar, vă aşteptăm la ultimele spectacole din această stagiune la sediu, ca să deveniţi EROII POVEŞTILOR ROMÂNEŞTI  şi, împreună să cântăm LA MULŢI ANI PENTRU TOŢI COPIII

Vă mulţumim că sunteţi alături de noi şi v-am ruga să nu uitaţi: „SĂ FII COPIL E UN LUCRU SERIOS”, se arată în încheierea scrisorii magicienilor.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.