Marius Manole, nuzică din filme și Peer Gynt, în Parcul Herăstrău

Peer_Gynt_Cristian Lupes Marius Manole webPe 13 septembrie, la Teatrul de Vară din Herăstrău va avea loc un inedit eveniment, care-i are în centrul atenției pe actorul Marius Manole și dirijorul Cristian Lupeș și cântăreaţa Alexandra Ungureanu. Concertul simfonic „Aventurile fantastice ale lui Peer Gynt”, cu un secnariu scris de Marcel Manea, e de fapt o călătorie „prin basmele muzicale ale lumii”. Teatrul, filmul și jocurile de lumini se vor întâlni mâine seară în parcul Herăstrău, începând cu ora 20.30.

Alexandra Ungureanu va cânta cu o orchestră din care fac parte vreo 60 de instrumentişti, dirijată de Cristian Lupeş. În prima parte a show-ului, spectatorii vor putea asculta şi muzică de film (din producţii Hollywood şi în special Disney). Bucăți din coloane sonore precum „Frozen”, „Piraţii din Caraibe”, „Star Wars”, „Fantoma de la Operă”, „Chaplin – luminile oraşului” sau „Tom şi Jerry” vor răsuna pe aleile Herăstrăului, însoţite de proiecţii video cu secvenţe din filme şi de jocuri de lumini. În a doua parte Marius Manole îl va interpreta pe „cunoscutul şi controversatul personaj Peer Gynt”, acompaniat de muzică: suita simfonică „Peer Gynt” a lui Edvard Grieg.

„Aventurile Fantastice ale lui Peer Gynt presupun o ciocnire a notelor muzicale cu mitologia nordică”, spune scenaristul Marcel Manea într-un interviu acordat Radar de media și promite: „Propunem publicului nostru un show fără echivoc la care să nu caști, să nu-ți faci selfie, ori să te uiți din jumătate în jumătate de oră la ceas și să constați că au trecut doar zece minute”.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.