Măști Europene la… Masca

carmenTeatrul Masca va găzdui în perioada 23-24 noiembrie cea de-a noua ediție a festivalului Măști Europene la… Masca. Invitatul special de anul acesta este Teatrul „Satiricus Ion Luca Caragiale” din Chișinău ce va prezenta publicului bucureștean trei spectacole de excepție: „Cerere în căsătorie”, după Anton P. Cehov, „Made in Moldova”, după un text de Constantin Cheianu și „Carmen”, de Prosper Merimée.

„Fondat în 1990 de Alexandru Grecu, Teatrul „Satiricus Ion Luca Caragiale” este un teatru modern ce folosește un text incitant sintetizat organic cu dansul, cântecul și expresia corporală. Vă invităm să vizionați niște spectacole extraordinare, adevărate demonstrații cu actori talentați, expresivi, de o energie debordantă”, declară Mihai Malaimare, directorul Teatrului Masca.

Festivalul „Măști Europene la… Masca” este un eveniment consacrat în randul publicului bucureștean și a avut ca invitați de-a lungul anilor nume rezonante din teatrul non-verbal contemporan, precum și actori remarcabili, discipoli ai lui Jaques Lecoq sau Etienne Decroux.

 

 

 

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.