„Mecena ține scena”, prima campanie de mecenat dedicată iubitorilor teatrului UNTEATRU

Pe 27 martie, de Ziua Internațională a Teatrului, UNTEATRU a lansat Campania „Mecena ține scena”, prima campanie de mecenat dedicată iubitorilor teatrului UNTEATRU, tuturor celor ce doresc să susțină financiar proiectele UNTEATRU și marea familie de actori, regizori, scenografi, tehnicieni și implicați, anunță un comunicat de presă.

Regizorii Andrei și Andreea Grosu, care au înființat UNTEATRU, explică: „Spre deosebire de impersonala sponsorizare sau donație, mecenatul e, înainte de toate, declarația de iubire făcuta artei. Dorim ca toți cei ce vor alege să fie Mecena UNTEATRU să simtă implicare și prietenie. Pentru că mecenatul apare din dorința de protecție și dragoste  pentru artă. Și pentru oameni, îndrăznim să adaugăm. Tot ceea ce ne propunem prin acest proiect este să continuăm să oferim experiențe și emoție și să facem iubitorii de teatru parte componenta dintr-un fenomen magic și unic: fenomenul UNTEATRU. Teatrul independent este supus testului de rezistența zilnic. Autofinanțarea nu reusește să acopere toate costurile de producție pentru multiplele premiere anuale. Cea mai mare dorința este să rezistam. Dar știm că asta se poate doar împreună. Vă invităm să creștem împreună, să ne bucurăm împreună, să deveniți Mecena UNTEATRU. Orice companie, orice persoană fizică, orice instituție de stat poate contribui la susținerea unui act cultural prin actiunea de mecenat”.

UNTEATRU este un proiect cultural independent rezultat din dorința înființării unui spațiu dedicat activităților artistice. Trăsătura care conferă unicitate proiectului este obiectivul exclusiv cultural de la care organizatorii nu se abat: UNTEATRU nu servește scopurilor comerciale. El funcționează din 2010 ca vitrină în care produsul cultural devine exponat, iar spectatorul vizitator. Obiectivele UNTEATRU sunt vizibilitatea și promovarea tânărului artist, asigurarea unui spațiu de repetiții și producții independente și educația prin cultură.

Puteți contribui cu orice sumă, oricând, oricum, lunar, anual sau printr-o acțiune singulară.  Contul Asociației UNTEATRU în care puteți să vă exprimați susținerea este RO 16 INGB 0000999904872545.

Mai multe detalii:

Andrei Grosu – fondator UNTEATRU: unteatru@gmail.com // 0722.615.490

Andreea Beltic Cartu – PR UNTEATRU: andreea@alo-moda.ro // 0732.105.476

Detalii despre toate spectacolele, concertele si bilete online aici: http://unteatru.ro/bilete/

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.