„Micuța Dorothy” vine la Opera Comică pentru Copii

Luna februarie aduce o nouă premieră pe scena Operei Comice pentru Copii, musicalul „Micuța Dorothy”, de Marius Țeicu, pe libretul Silviei Kerim. Premiera va avea loc loc sâmbătă, 11 februarie, de la ora 17:00, și duminică, 12 februarie, de la ora 11:00, la Sala Mare a Operei Comice pentru Copii.

Regia îi aparține Antoanetei Cojocaru, asistată la mișcarea scenică de Andreea Soare. Scenografia este semnată de Vladimir Turturică.

„Am acceptat cu bucurie propunerea Operei Comice pentru Copii, în special pentru că este un teatru tânăr şi viu. Îi felicit din toată inima pentru evoluţia din aceşti ani şi pentru munca depusă ca cei mici să cunoască pe lângă sport, excursii şi alte activităţi, arta, care îi va sprijini infinit mai mult în viaţă, precum cărarea galbenă care o însoţeşte pe Dorothy”, a declarat Antoaneta Cojocaru, regizoarea spectacolului.

Inspirat din celebrul roman „Vrăjitorul din Oz” de Lyman Frank Baum, musicalul reuneşte o echipă tânără şi energică, care transmite multă bucurie. Dorothy este o fetiţă care locuieşte la o fermă din Kansas, dar îşi doreşte întotdeauna ceva mai bun. Aflăm împreună dacă reuşeşte să obţină ce îşi propune, într-un spectacol despre prietenie şi curaj, dar și despre conştientizarea valorilor care se află în interiorul nostru, nu în afară.

Îndrăgitele personaje ale poveștii prind viață pe scena Operei Comice pentru Copii în interpretarea artiștilor: Teodora Antal, Mădălina Constantinescu, Alexandra Giurcă, Diana Hurja (Micuța Dorothy), Matei Chioariu, Alexandru Constantin și Valentino Tiron (Povestitorul, Paznicul), Cătălina Antal, Eliza Lassel și Ciprian Chiricheș (Țic-Țic), Daniela Cârstea și Adriana Gherghișor (Zâna Albă), Filip Dumitru și Adrian Rădulescu (Sperie-Ciori), Tudor Boloca și Răzvan Răduță (Omul de Tinichea), Matei Chioariu și Andrei Mihalcea (Leul Papanaș), Teodora Antal, Eliza Lassel, Andreea Paraschiv și Virginia Stamate (Piticul Șiretlic), Daniel Pascariu, Bogdan Podlovski și Cătălin Seimeanu (Maimuțoiul Șef), Andreea Iftimescu, Corina Ivanov, Andreea Moustache și Valentin Racoveanu (Vrăjitoarea Zug), Lucia Racoveanu și Valentino Tiron (Vrăjitorul Oz).

Până la finalul stagiunii curente, Opera Comică pentru Copii pregătește alte 14 spectacole în premieră: „Pinocchio” (la Sala Mare), „Concert-lecție de Violoncel”, „Cu Nino la Londra”, „Concert-lecție de Harpă”, „Nino Arlechino”, „Concert-lecție de Pian”, „Salonul de Musical”, „Concert-lecție de Vioară și Pian”, „Directorul de Teatru” (la Salonul Mozart), „Eliza, Micuța Florăreasă”, „Povestea Sunetului”, „Ivan Turbincă”, „Underground Tango”, „Harap Alb” (la Sala UnderGrant).

Biletele sunt disponibile în rețeaua www.bilete.ro.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.