Mihai Mălaimare, aniversat printr-un spectacol „Baroc”

mihai-malaimareUn spectacol aniversar, dedicat regizorului și actorului Mihai Mălaimare, va avea loc astăzi, în ziua în care împlinește 65 de ani, începând cu ora 18.00. Spectacolul „Baroc” al Teatrului Masca, pe care Mihai Mălaimare l-a înființat și îl conduce, va avea loc la Cercul Militar Național pe Calea Victoriei.

„Vă invitam să vă înfioraţi de farmecul inefabil al apariţiei din neant a sufletului şi trupului unei statui vivante… un spectacol fascinant, de o eleganță aparte, inspirat din bogăția detaliilor care caracterizează stilul baroc. Alegerea locului nu este deloc întâmplătoare, este locul unde Teatrul Masca a jucat prima dată în stradă. În plus, este gestul nostru de a susține proiectul prin care Calea Victoriei, una dintre cele mai vechi și renumite artere din inima Bucureștiului ar trebui să redevină pietonală”, a declarat Mihai Mălaimare cu acest prilej.

Mihai Mălaimare s-a născut pe 27 august 1950, la Botoșani. Peste 40 de ani i-a dedicat publicului care i-a devenit o a doua familie, așa cum spunea el însuși, iar ultimii 25 de ani, i-a dedicat proiectului său de suflet – Teatrul Masca.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.