„Mizantropul“ în regia lui Alexandru Mâzgăreanu, aproape de premieră

MizantropulMiercuri, 8 octombrie, la ora 19.30, Sala George Constantin a Teatrului Nottara din București va găzdui premiera spectacolului „Mizantropul“ de Moliére, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu.

Din distribuția spectacolului fac parte Anca Dumitra, Dan Rădulescu, Alexandru Călin, Șerban Gomoi, Vlad Udrescu, Sorin Dobrin, Sorina Ștefănescu, Clara Popadiuc și Alexandru Suciu.

Traducerea textului a fost realizată de Doru Mareș, coregrafia este semnată de Arcadie Rusu, iar ilustrația muzicală și muzica originală de Alexandru Suciu. Decorul a fost realizat cu sprijinul TWINS STUDIO.

Spectacolul aduce în prim-plan o echipă de tineri creatori de teatru, vârfuri ale generației lor, anunță organizatorii. Pe lângă cheia regizoarală modernă, un element important ce dă un suflu proaspăt piesei lui Moliére, este interpretarea tinerilor actori, fiecare dând o notă de inedit personajului pe care îl interpretează. Totodată, această premieră prilejuiește și debutul tinerei actrițe Clara Popadiuc, în rolul Éliante.

Producția este realizată de Asociația OPERA PRIMA în parteneriat cu Fundația Dignitas și Teatrul Nottara, cu sprijinul ArCuB – prin programul de finanțare București 555 – și PMB.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.