„Muzicanţii din Bremen”, la Teatrul Mignon

Teatrul Mignon lansează începând cu 26 mai o secţiune destinată copiilor. Spectacole pentru copii, teatru de păpuşi şi un loc de joacă pentru copiii foarte mici, unde părinţii îi pot lăsa supravegheaţi pe durata reprezentaţiilor.

Duminică, la ora 11:00, Mini – Mignon vă propune un spectacol pentru copii mari şi mici, cu poveşti alese, cum este şi cea care deschide acest şir de întâmplări miraculoase, „Muzicanţii din Bremen”, în regia Ioanei Petre, cu: Răzvan Ropotan, Radu Crăciun, Ruxandra Coman şi Viorica Pintilie şi decoruri şi costume de poveste realizate de Doina Pop.

Găzduit de o clădire de la 1926, în stil neoclasic, Teatrul Mignon îşi propune să sfideze perioada de criză prelungită pe care o traversăm şi să ne amintească de vremurile înfloritoare ale Bucureştiului de odinioară, prin spaţiul intim, care evocă luxul arhitectural de altă dată. Cu o capacitate de 55-70 de locuri, spaţiul Teatrului Mignon promite să ne surprindă prin metamorfoze, adaptându-se dinamicii oricărui tip de reprezentaţie – piese de teatru, spectacole de dans, concerte live, recitaluri inedite.

Dacă nu aţi descoperit încă locul, îl găsiţi pe Hristo Botev nr. 1.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.