„My Fair Lady” se întoarce pe scena din Grand Cinema & More

13iun2016_mfl_70x100_v1Pe 13, 14, 15, și 16 octombrie vor avea loc primele reprezentații din noua stagiune ale musicalului „My Fair Lady”, regizat de Răzvan Ioan Dincă, pe scena de la Grand Cinema & More.

Pentru aceste reprezentații biletele au fost deja puse în vânzare și sunt disponibile pe www.grandentertainment.ro, în reţeaua bilet.ro şi la casele de bilete ale cinematografului din Băneasa Shopping City.

La acest spectacol-eveniment sunt așteptați toți iubitorii de teatru, muzică și dans, artele care se întâlnesc într-o producție ce aduce în România una dintre cele mai jucate titluri de pe West End și Broadway.

Musicalul „My Fair Lady”, în regia lui Răzvan Ioan Dincă, a avut premiera pe scena Grand Cinema & More în luna mai, într-un decor construit și optimizat prin efortul a peste 200 de profesioniști onstage și backstage. Peste 2 000 de spectatori au urmărit în cele 4 zile de reprezentații o demonstrație de joc actoricesc, coregrafie și interpretări muzicale de excepție, a  unei echipe formate din peste 70 de artiști și 27 de muzicieni.

Din ea fac parte scenograful Maruti Evans, cunoscut pentru câștigarea Drama Desk Sam Norkin Award în 2013, dar și designerul de costume Oana Botez, câștigătoare a Barrymore Awards pentru Excelență în Teatru și Drammy Award.

Dirijorul Daniel Jinga, coregraful Violeta Dincă și unul dintre cei mai buni designeri de lumini din România, Daniel Klinger, sunt ei și membri ai echipei.

Pentru cele două noi stagiuni, distribuția îi păstrează pe Irina Ioana Baianț, Ana Maria Georgescu, Richard Balint, Ernest Fazekas, Adrian Nour, Ionuț Burlan şi Cătălin Neamţu în rolurile principale.

„Nimic nu e mai important pentru regizor decât satisfacția publicului. Precum și sentimentul că o echipă artistică și de producție întruchipează ceea ce tu ai conceput înainte. Sunt foarte bucuros să asist la reacția publicului, care la primele reprezentații a fost emoționantă. Stau în sală și mă bucur împreună cu spectatorii că acest spectacol se întâmplă, în această inedită formă, într-un astfel de spațiu, cu o asemenea minunată echipă artistică. A meritat munca și  merită în continuare ca genul muzicalului să fie descoperit mai adânc în lumea spectacolului din România. Excepțională realizarea și inițiativa Grand Cinema & More. Va urma“, a declarat regizorul Răzvan Ioan Dincă.

Producția „My Fair Lady” încununează stagiunea de evenimente alternative a Grand Cinema & More, care s-a asociat cu evenimente culturale de renume internațional precum Festivalul George Enescu, stagiunile Teatrului Bolshoi, Moscova, și The Metropolitan Opera, New York.

Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City are o capacitate de 2600 de locuri. Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe largi de proiecţie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate şi locurile ultraconfortabile fac din Grand Cinema & More destinaţia perfectă pentru vizionarea filmelor și a spectacolelor la o calitate premium.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.