„National Theater: 50 Years on Stage”, la Grand Cinema din Băneasa

image002Pe 20 februarie, de la ora 20.00, Grand Cinema & More, din cinematograful din Băneasa Shopping City, transmite în exclusivitate într-un cinema din România un moemnt important al sfârșitului de an 2013: aniversarea a 50 de ani a renumitului Teatru Naţional al Marii Britanii. Spectacolul „National Theater: 50 Years on Stage” are o distribuţie remarcabilă. Printre multe nume notabile ale teatrului britanic se numără Judi Dench, câştigătoarea premiilor Oscar şi Tony, Ralph Fiennes, nominalizat la Oscar şi câştigător al premiului Tony, Simon Russell Beale şi Alex Jennings, câştigători al premiului Olivier.

Spectacolul adună pe scenă un număr de 100 de actori ce aduc un omagiu celor mai controversate, memorabile şi mult iubite scene din piesele de  teatru ce s-au jucat pe scena de la National Theater. Având la bază fragmente din piese de succes precum „Rosencrantz and Guilderstern Are Dead”, „The History Boys”, „Antony and Cleopatra”, „Angels in America”, „Guys and Dolls” sau „London Road”, spectacolul aniversar îmbină imagini din arhiva extrem de bogată a teatrului cu scene în care joacă unii dintre cei mai aclamaţi actori care au păşit pe scena National Theater în ultima jumătate de secol.

„National Theater: 50 years on Stage”, în regia lui Sir Nicholas Hytner, a avut loc pe data de 2 noiembrie 2013, iar de atunci se bucură de succes în cinematografele din întreaga lume.

Spectacolul face parte din stagiunea 2013 – 2014 de la Grand Cinema & More. Aceasta aduce în sălile de cinema spectacole live, transmisiuni în direct sau înregistrări ale unora dintre cele mai frumoase spectacole de operă, teatru şi balet din întreaga lume.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.