Noaptea devoratorilor de teatru, la Clubul Țăranului

flyer_noaptea devoratorilor_a5_2„Noaptea devoratorilor de teatru”, o noapte specială în cadrul căreia vor avea loc spectacole de teatru, concerte și lansări de carte, este programată în acest sfârșit de săptămână, între 17 și 18 octombrie, când Clubul Țăranului din București va rămâne deschis. Manifestările vor începe după-amiaza, la ora 16.00, sâmbătă, și se vor desfășura până doua zi în zori, când, cei care vor rezista, vor primi din partea organizatorilor zeamă de varză și ciorbă de potroace. Evenimentul este organizat de Chris Simion.

„Daca n-am reușit încă să fac nopți albe la Sankt Petersburg… atunci mi-am propus să le fac la București și să le dedic celor care în liceu sau în facultate prindeau răsăritul citind”, a declarat regizoarea Chris Simion.

Spectacolul care va deschide „Noaptea devoratorilor de teatru”, la ora 16.00, este „Cinci ore cu Mario”, cu Florina Gleznea, în regia Marianei Cămărășan. Programul va continua cu „XXE-uri”, cu Dana Marineci, iar de la 19.00, „Paradoxul iubirii” cu Maia Morgenstern și Marian Râlea, în regia lui Chris Simion. Programul continuă cu „Amalia respiră adânc”, cu Ioana Marchidan, de la ora 20.00, iar la 21.00, va avea loc lansarea volumului „Opere cumplite”, volumul 2, de Florin Piersic jr., cu o lectură a lui Cristi Iacob, urmată de „Ce ne spunem când nu ne vorbim”, de Chris Simion, însoțită tot de o lectură a lui Cristi Iacob. La ora 22.30 este programat un concert Nightlosers, iar apoi până în zori, mai sunt programate încă trei evenimente, „Do Mi No”, „Edith Piaf” și „Back to Amy”.

Intrarea la eveniment este liberă.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.