„Nostalgia”, un spectacol pentru fiecare spectator…

Luni, pe 15 iulie, începând cu ora 21.00, „Teatrul de Foc” prezintă ultima reprezentație cu spectacolul „Nostalgia”, după textele lui  Mircea Cărtărescu, la Carol 53.

Într-o casă părăsită, de pe Bulevardul Carol – Carol 53 – o clădire ruinată ocupată de artiști un grup de actori împreună cu regizoarea Crista Bilciu, joacă pentru ultima dată, luni, pe 15 iulie, începând cu ora 21.00, un spectacol inedit. „În timpul unei reprezentații a spectacolului „NOSTALGIA 53”, actorii joacă aceeași bucată, fără pauză, de cel puțin patru ori (bucățile mai lungi) sau chiar de 60 de ori (cele mai scurte, care se joacă individual pentru fiecare spectator)…”, anunță organozatorii o experiență teatrală cu totul specială. Dacă mergeți luni seara la imobilul de pe Carol, pregătiți-vă pentru trei ore de povești stranii din lumea lui Cărtărescu:

NOSTALGIA 53 nu e o piesă de teatru, ci un spectacol format din 13 mini-spectacole, care durează fiecare între 5 și 45 de minute. „Ruletistul”, „Mendebilul”, „Gemenii”, „Arhitectul” sunt compacte, în timp ce „REM” e compus din nouă fragmente, raspandite prin toată casa.

„Durează aproximativ trei ore pentru un spectator ca să treaca prin toate bucățile NOSTALGIEI. Unii aleg însă să rămână alături de noi și cinci ore, spectacolul lungindu-se până la ora 1 a.m.”, avertizează organizatorii.

 

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.