Opera și balet de pe marile scene ale lumii, în direct la Grand Cinema & More

image002În toamna acestui an, Grand Cinema & More deschide o nouă stagiune culturală, ce cuprinde peste 130 de reprezentaţii. Din septembrie 2014 până în luna iulie 2015, spectatorii vor putea viziona reprezentații de operă, balet, teatru și teatru pentru copii. Spectacolele de operă și balet sunt transmise de pe cele mai mari scene ale lumii, iar piesele de teatru sunt puse în scenă în Sala Epika din Grand Cinema & More.

Două spectacole montate pe scena Grand Cinema & More vor putea fi văzute începând cu luna septembrie, în spațiul din Băneasa. „Un bărbat pentru Sara” este montarea care deschide noua stagiune, o comedie cu Emilia Popescu, Andi Vasluianu şi Constantin Cotimanis. Premiera va avea loc pe data de 13 septembrie, de la ora 19.00.

„Improvshow”, un show de stand-up comedy, revine pe scena Grand Cinema & More, din 15 septembrie. Iar în perioada septembrie-decembrie, spectatorii vor putea viziona opt reprezentații de operă, de pe cele mai mari scene ale lumii. Dintre acestea, „Madama Butterfly”, producţie a Handa Opera, un proiect al Opera Australia, este transmisă din superbul port din Sydney. „Bărbierul din Sevilla” şi „Tosca” sunt transmise în direct de la Opera Națională din Paris, iar „Rigoletto” este transmisă în direct de la Opera de Stat din Viena.

Grand Cinema & More continuă parteneriatul exclusiv cu Teatrul Balșoi și oferă iubitorilor de balet șapte spectacole de pe istorica scenă din Moscova. Spectatorii vor viziona creaţii de referinţă, precum „Legenda Dragostei”, „Fiica Faraonului”, „La Bayadere” şi „Spărgătorul de Nuci”. Până pe 12 octombrie, aceştia vor putea achiziționa un abonament special pentru toate reprezentațiile de balet din cadrul stagiunii, beneficiind de o reducere de 70 de lei.

Parteneriatul exclusiv cu Teatrul de Animație Țăndărică continuă şi în această stagiune. Cinematograful va găzdui, în fiecare weekend, spectacole pentru copii, produse de celebrul teatru. Cei mici vor descoperi cele mai frumoase poveşti în piese precum „Gulliver în Țara Piticilor”, „Cui i-e frică de Bau-Bau?”, „Croitorașul cel Viteaz”, „Tom Degețel” şi „Frumoasa din Pădurea Adormită”.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.