„Parallel”, în prima seară a maratonului „25 de ore de teatru non-stop”

banner YorickAu mai rămas două săptămâni până la startul celei de-a IV-a ediții a maratonului teatral „25 de ore de teatru non-stop”, care se va desfășura pe 5 și 6 aprilie, la Sibiu.

Festivalul produs de Asociaţia Culturală BIS a reuşit să înscrie în program unele dintre cele mai originale spectacole produse de companii teatrale din toată ţara. Printre acestea se numără şi producţia Companiei GroundFloor Group din Cluj-Napoca: „Parallel”, anunță organizatorii.

Spectacolul regizat de Ferenc Sinkó şi Leta Popescu are la bază experienţele protagonistelor Lucia Mărneanu şi Kata Bodoki-Halem, nominalizate în acest an la Premiile UNITER la Secţiunea „Debut” pentru această montare. Ideea spectacolului s-a născut de la propunerile celor două actriţe şi s-a materializat prin textele scrise de întreaga echipă, subiectul fiind abordarea directă a unor teme și probleme precum corp, identitate sexuală, refulare, acceptare…

În cadrul festivalului „25 de ore de teatru non-stop”, întâlnirea cu „Parallel” este programată în data de 5 aprilie 2014, la ora 23:00 la Teatrul Gong.

Programul complet al spectacolelor şi evenimentelor poate fi consultat pe site-ul www.respirateatru.ro şi pe pagina de facebook www.facebook.com/respira.teatru. Biletele sunt puse în vânzare în trei locaţii: Agenţia Teatrală, Librăria Humanitas şi Atrium Café.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.