Patru spectacole amânate în Festivalul Național de Teatru, în urma tragediei din clubul Colectiv

lumanari-de-pastiDată fiind tragedia care s-a petrecut în seara de 30 octombrie în clubul Colectiv din București și instituirea doliului național de către Guvernul României, timp de trei zile, de pe 31 octombrie pe 2 noiembrie, organizatorii Festivalului Național de Teatru, aflat în ultimele două zile de desfășurare, au hotărât amânarea a patru spectacole programate pe 31 octombrie și 1 noiembrie.

„Cerere în căsătorie”, o producţie a Teatrului „Fani Tardini” din Galaţi, programată la Sala Majestic a Teatrului Odeon, în zilele de 31 octombrie, ora 21.00 şi 1 noiembrie, ora 18.00, va fi reprogramat în reprezentaţie unică marţi, 3 noiembrie 2015 de la orele 20.00.

„The History Boys. Poveşti cu parfum de liceu”, o producţie a Teatrului Excelsior, programat la sediul acestui teatru, pe 31 octombrie, de la ora 18.00, va fi reprogramat în data de 13 decembrie 2015, la ora 18.00.

„Steaua fără nume”, o producţie a Centrului Cultural European pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”, programat la sediu, în zilele de 31 octombrie, ora 19.00 şi 1 noiembrie, ora 19.00, va fi reprogramat în datele de 9, respectiv 16 noiembrie 2015, de la ora 19.00.

„Coada”, o producţie a Teatrului Bulandra, programat la sediul acestui teatru, la Sala Studio Space, în zilele de 31 octombrie, ora 18.00 şi 1 noiembrie, ora 18.00, datele de reprogramare a acestui spectacol urmând să fie anunţate ulterior.

Spectatorii care nu pot sau nu vor să beneficieze de biletele deja achiziţionate şi de reprogramarea acestor reprezentaţii, vor putea să-şi recupereze contravaloarea acestora, anunță organizatorii FNT. Cei care au cumpărat bilete de la teatre, îşi pot primi banii înapoi de la casele de bilete ale teatrelor respective, iar cei care au cumpărat bilete online de pe platforma www.mystage.ro sunt rugaţi să trimită un email cu solicitarea returnării banilor şi cu dovada de plată.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.