Perioada de înscriere la Concursul de Dramaturgie „Yorick” de prelungește

yorick_352x256-300x218Cea de-a doua ediție a Concursului Național de Dramaturgie „Yorick”, care se desfășoară în parteneriat cu „Micul Maraton al Teatrului Independent”, își prelungește perioada de înscriere. Dat fiind faptul că ediția I a „Micului Maraton al Teatrului Independent” și-a schimbat perioada de desfășurare, urmând să aibă loc la începutul toamnei, Revista Yorick prelungește cu două luni perioada de înscriere, urmând să primească texte în concurs până la data de 15 iulie, din dorința de a oferi astfel cât mai multe șanse celor care n-au apucat încă să-și trimită textele sau celor care vor să le scrie de acum încolo.

Juriul va fi format din Victor Ioan Frunză (director de scenă), Valentin Nicolau (dramaturg) și Monica Andronescu (critic de teatru). În rest condițiile rămân neschimbate.

Autorii vor trimite piesele de pe o adresă de e-mail fictivă, până la 15 iulie, la adresa andromonica@yahoo.com, într-un exemplar nesemnat, cu un motto scurt pe pagina de titlu, care va servi apoi drept element de identificare a autorului.

Tema şi dimensiunile sunt la alegere. Premiul Yorick Pentru Cea Mai Bună Piesă a anului va consta într-un spectacol-lectură în cadrul Festivalului „Micul Maraton al Teatrului Independent” și un voucher pentru cărţi de la Editura Nemira, în valoare de 500 RON. De asemenea, textul va fi publicat în revista Yorick.

Nu se pot înscrie la concurs dramatizări, piese publicate sau reprezentate.

Juriul va anunța piesa câștigătoare pe 15 august 2014.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.