„Pescărușul“, din nou la Laboratorul de Noapte

PescarusDin 11 aprilie se reiau reprezentațiile cu spectacolul „Pescărușul“ de A.P. Cehov,  coordonat de Antoaneta Cojocaru, la Laboratorul de Noapte de la Teatrul Bulandra. Noua serie de reprezentanții începe pe 11 aprilie, la ora 19.00, la Sala Studio Space.

Distrubuția este alcătuită din: Mihaela Teleoaca. Ciobanu Adrian, Antoaneta Cojocaru, Stefan Lupu, Richard Bovnoczki, Ela Ionescu, Lari Giorgescu, Gabriel Rauta, Isabela Neamtu, Vlad Oancea, Adrian George Popescu.

Alex Darie semnează ligh designul. Scenografia și proiecțiile sunt creația lui Mihai Păcurar.

„Am văzut la Bulandra un Pescărușul, care nu e ce știam dinainte, fiind, în același timp, chiar ceea ce și Cehov intenționase. Un spectacol antrenant, fara sa pierda momentele esențiale. O coeziune demnă de invidiat a întregii echipe, acționând ca un organism constituit pentru acest spectacol pe care l-aș recomanda tuturor celor care iubesc teatrul fără prejudecăți de vechi sau nou, de clasic sau inovativ. In fapt, este un spectacol de o foarte bună ținută artistică, numărandu-se printre acelea ce contrazic o estetică încremenită . Iar această reprezentare, cu ardoarea reală a actorilor și a realizatorilor spectacolului este una care trece, în opinia mea, de la „laboratorul de noapte” în repertoriul de seară, ca să zic așa”, scria Nicolae Prelipceanu, Viata Românească.

Spectacolul se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Margareta a României.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.