„Poveste de iarnă”, în regia lui Hausvater, la TVR2

PovesteLuni, 15 februarie, la ora 19. 40, TVR 2 va difuza spectacolul „Poveste de iarnă” de William Shakespeare, în regia lui Alexander Hausvater, după traducerea lui Peca Ștefan, produs la Teatrul Național din Timișoara.

Muzica este

semnată de Dan Jinga, iar decorurile au fost create de Lucian Lichiardopol, costumele fiind concepute de Stela Verebceanu.

Doina Teodoru Silviu Jicman sunt producătorii evenimentului.

Distribuţia este următoarea: Ion Rizea, Claudia Ieremia, Ovidiu Crişan, Damian Oancea Ana Maria Cojocaru ,Colin Buzoianu ,Victor Manovici , Cătălin Ursu , Doru Iosif , Benone Viziteu , Ioan Strugari , Alina Reus , Valentin Ivanciuc, Laura Avarvari , Luminiţa Tulgara, Sabina Bijan , Mircea Ionuţ Pandele.

„Poveste de iarnă” este o poartă care duce către…Poveste, către poveştile care ne domină şi cele pe care le dominăm. Este o poveste despre putere, iubire, gelozie, speranţă: o poveste despre Viaţă. Despre acel „loc” dincolo de timp şi spaţiu, de istorie şi de geografie, acel „loc” în care plânsul şi râsul se împletesc continuu, acolo unde fiinţa parcurge tot drumul care desparte infernul de paradis. O poveste de iarnă care, ca orice poveste de iarnă, germinează, se hrăneşte cu sevele memoriei pentru ca apoi să se îndrepte în forţă către primăvară, către re-naştere.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.