Premianții Zilelor Teatrului Studențesc

Duminică, 14 Iulie, la Teatrul În Culise s-a încheiat cea de-a doua ediție a festivalului „Zilele Teatrului Studenţesc”, cu festivitatea de decernare a premiilor.

  • Premiul pentru cel mai bun spectacol a câştigat un loc în stagiunea Teatrului În Culise (12 reprezentaţii) şi a fost acordat spectacolului „Aproape” (un proiect UNATC, coordonat de Lector Univ. Dr. Andreea Vulpe) .
  • Premiul publicului a fost oferit în urma notelor oferite de către spectatori prin intermediul chestionarelor. Spectacolul „O anecdotă provincială” (un proiect UNATC, coordonat de Conf. univ. dr. Mircea Gheorghiu şi Asist. univ. dr. Mihai Brătilă) a obţinut cel mai mare punctaj (47,67 din 50) şi a câştigat suma strânsă în urma donaţiilor făcute de către spectatori (1025 lei).
  • Premiul pentru cel mai bun actor (500  lei) nu a fost deloc o surpriză, câştigătorul primind aceeaşi distincţie şi în cadrul Galei Absolvenţilor UNATC: Rareş Andrici, pentru rolurile Katurian („Omul-Pernă”) şi Dani („Pisica Verde”).
  • Premiul pentru cea mai bună actriţă (500 lei) a mers către Ilona Brezoianu, pentru rolul Rhondei („Aproape”).

Juriul a fo format din Gabriela Hurezean – critic de teatru şi Cristian Bajora – regizor, directorul Teatrului În Culise.

 

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.