Prețul corect, experiment la Odeon

Miercuri, 10 iulie, la ora 19.30, la Teatrul Odeon, va avea loc, un experiment teatral interactiv numit „Prețul corect”.

„Te invităm să participi la a doua parte a experimentului teatral de la Teatrul Odeon în care încercăm să determinăm împreună care este prețul corect pentru o ființă umană. Rezultatul acestui atelier face parte din pregătirea spectacolului „Prețul corect” de Andreea Vălean care va avea premiera în stagiunea 2014 – 2015”, anunță organizatorii.

Textul este semnat de dramaturgul Peca Ştefan, iar video Cinty Ionescu. Din distribuție fac parte Dorina Lazăr, Constantin Cojocaru, Nicoleta Lefter, Ioana Anastasia Anton, Silvian Vâlcu, Mihai Smarandache.

Este „totul de vânzare”? Ce „vindem” și „cumpărăm” unul de la celălalt, în fiecare zi? Te-ai întrebat vreodată cât valorezi în momentul de față? Cât ai valorat la un moment dat în trecut? Au relațiile un preț? Sau numai bunurile obținute sau moștenite? Se poate pune un preț pe genealogie, etnie, religie, istorie, așezare geopolitică? Cum se schimbă acest preț? În ce situații am fi dispuși să ne vindem sau să ne cumpărăm aproapele? Ne vindem sau nu ne vindem țara, orfanii, talentul? Iată câteva întrebări la care experimentul de la Odeon caută răspunsuri împreună cu publicul.

Intrarea este liberă, anunță organizatori, „tot ce trebuie să faci este să te implici activ în jocurile propuse de actori. Acesta este al doilea și ultimul experiment teatral de acest gen – nu îl rata. Ceea ce vom descoperi împreună va fi folosit în viitoarea producţie a acestui spectacol”.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.