Răzvan Mazilu față în față cu Zaraza

Spectacolul „Zaraza” va avea primele reprezentații pe 2 și 3 februarie, de la ora 18.30, la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești, un spectacol-eveniment ce poartă semnătura lui Răzvan Mazilu. Reprezentațiile vor fi urmate de lansarea, la Ploiești, în prezenta autoarei, a volumului biografic „Răzvan Mazilu. De la dans la musical”, de Sanda Vișan, apărut în colecția Yorick Actual a Editurii Nemira.

Un artist complex, Răzvan Mazilu este pionier al dansului contemporan în România. Dansator, coregraf, regizor, abordează o gamă largă de genuri artistice: de la dans la teatru, de la clasic la musical, de la cabaret la operă. În peste 25 de ani de carieră, Răzvan Mazilu a fost o prezență constantă pe scenele din țară și din străinătate, unde a câștigat numeroase premii.

„Lumea de fantasme ce sălășluiesc în ființa lui Răzvan Mazilu este atât de bogată, încât poate da naștere oricând celor mai bogate fantezii, scenice sau nu. Personalitatea lui polimorfă se manifestă cel mai bine în ficțiune, dar chiar și contactul cu realitatea înconjurătoare este întotdeauna unul mediat prin filtrul artistic”, scrie despre el Sanda Vișan.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.