Regizorul italian Romeo Castellucci face casting în UNDERCLOUD 10

Reprezentanții Socíetas Raffaello Sanzio, compania condusă de Romeo Castellucci, anunță casting pentru „IULIUS CAESAR. FRAGMENTE” după William Shakespeare, spectacol ce închide ediția a zecea a festivalului, în ziua de 31 august 2017.

Este nevoie de 2 actori români, cu vârsta cuprinsă între 20 și 40 de ani, care să joace alături de trupa italiană. Repetițiile sunt programate într-o singură zi, înainte de spectacol, pe 30 august.

Castingul va fi făcut de fondatoarea festivalului Undercloud, regizoarea Chris Simion-Mercurian.  „Castellucci există în Undercloud 10 nu numai pentru că este unul dintre cei mai importanți artiști ai momentului, iar noi suntem fani, sau pentru că l-am invitat și ne-a făcut bucuria să accepte, ci, în primul rând, pentru că propune un demers artistic în care noi credem”, a explicat ea.

Cei interesați se pot înscrie pe media@undercloud.ro până vineri, 18 august 2017, ora 14.00.

Între 22 și 31 august 2017, ARCUB – Gabroveni, cu sprijinul Primăriei Municipiului București, va găzdui ediția aniversară a Festivalului Internațional de Teatru Independent UNDERCLOUD, eveniment în cadrul căruia vor fi prezentate publicului bucureștean spectacole românești, invitate sau în competiție, dar și spectacole din străinătate.

Programul complet al festivalului UNDERCLOUD 2017 este disponibil pe www.undercloud.ro.

Biletele pot fi achiziționate direct de la Casa de bilele ARCUB, între orele 14.00 și 20.00 și  online prin mystage sau eventbook.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.