Repetiții cu publicul la „Iarna” lui Mihai Măniuțiu

stefan-lupu-andrea-gavriliu-catrinel-dumitrescu-andi-vasluianuMarţi, 27 septembrie, şi miercuri, 28 septembrie, de la ora 18:00, la Teatrul Nottara vor avea loc repetiţii cu presa şi publicul la spectacolul „Iarna” de Jon Fosse (traducerea: Carmen Vioreanu), în regia lui Mihai Măniuţiu. Distribuţia este alcătuită din Catrinel Dumitrescu, Andi Vasluianu, Andrea Gavriliu, Ştefan Lupu, iar scenografia este semnată de Adrian Damian. Light-designul, care completează decorul pentru a crea sentimentul că ne aflăm în sezonul rece, a fost realizat de Cristian Șimon și Andrei Florea. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

„Iarna” este cel de-al doilea spectacol semnat de Mihai Măniuţiu care iese la public în acestă lună, după „Alcool” pe versurile lui Ion Mureşan, un musical atipic cu Ada Milea montat tot la Nottara, în cadrul programului „Regizori mari pe bulevard”.

Iarna este un experiment pentru mine. Am conceput, împreună cu scenograful Adrian Damian, un decor-instalaţie care include sunetul şi lumina. Aşadar, sub raport formal, deşi eu am mai montat textele lui Fosse, mă aflu în faţa unei experienţe complet noi, despre care nu ştiu nici eu cum se va termina” a spus regizorul Mihai Măniuțiu despre spectacol.

Atât „Iarna”, cât şi „Alcool”, vor avea premiera în cadrul celei de-a IV-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru (FEST)IN pe Bulevard, care va avea loc în perioada 10-22 octombrie şi marchează întoarcerea acasă a Teatrului Nottara. 

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.