Rodica Mandache şi Marius Manole, din nou împreună în „Doamna fără nimeni”

Doamna_fără_nimeni-spectacol_nou_504x391Joi, 22 mai, la Godot Cafe-Teatru, începând cu ora 22.00, va avea loc premiera spectacolului „Doamna fără nimeni”, în regia Dianei Mihailopol, cu Rodica Mandache şi Marius Manole. În aceeaşi formulă care a creat „Marea iubire a lui Sebastian”, cei trei îşi doresc şi de data asta să creeze un spectacol care „să bucure” publicul.

Doamna fără nimeni va fi cu aceeași distribuție precum cea a spectacolului Marea iubire a lui Sebastian, adică Rodica Mandache și cu Marius Manole. Lucrăm de mult la acest spectacol. A mai avut o propunere de titlu: „Actor, copil fugit din jocuri” inspirat dintr-un vers de-al lui Nichita Stănescu. E un spectacol de proză, poezie, colaj de texte, tot ce are legătură cu arta actorului, cu actorii, cu teatrul și cu sacrificiul pe care ei îl aduc pe scenă, acea jertfă în fața publicului, seară de seară. Cred că ei sunt cuplul potrivit”, a declarat Diana Mihailopol, regizoarea spectacolului. „Nu are legătură cu Marea iubire a lui Sebastian, nu m-a inspirat sau nu mi-am dat seama că m-a inspirat. E un spectacol care noi dorim să bucure. Cred că publicul are mare nevoie de poezie. În momentul ăsta mie îmi lipsește poezia pe scenă. Nu știu dacă e din cauza educației, dar eu am crescut cu multă poezie în jur. Am simțit că trebuie să aducem un omagiu publicului și oamenilor din teatru prin acest spectacol”, a mai spus ea.

Diana Mihailopol a obținut premiul UNITER pentru regia celui mai bun spectacol de teatru radiofonic Două nuvele de Mihail Bulgakov, montare în care Marius Manole a avut rolul principal.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.