S-a deschis cea de-a XII-a ediție a Sibiu Fringe Festival

Pe 9 iunie, s-a deschis Sibiu Fringe Festival, unul dintre cele mai importante festivaluri de teatru independent din România. Ediția din acest an are ca temă comedia și sub această egidă se vor desfășura până pe 18 iunie numeroasele evenimente.

Festivalul a propus în deschidere spectacolul „Exerciții de admirație” dedicat lui Emil Cioran, desfășurat la Rășinari. Sibiu Fringe Festival este recunoscut și pentru spațiile neconvenționale alese pentru desfășurarea spectacolelor. În această seară spectacolul „Cine spală oala de mămăligă” se va desfășura într-o șură din Rășinari, sâmbătă de la ora 19:00, dar și duminică, de la ora 20:30, la Imperium Pub Sibiu. Acest spectacol propune o serie de povestiri cu tâlc culese direct de la povestașii din Munții Apuseni. „Amprenta locurilor din care au fost culese povestirile este păstrată atât în „graiul” în care sunt interpretate textele de actorii Elena Ivanca și Ioan Isaiu, cât și în muzica original compusă și interpretată live la pian și flaut de Edith Toth. Cu alte cuvinte, vă propunem  un spectacol de ”STORYTELLING” 100% românesc”, se arată într-un comunicat de presă.

„Să râdem!… Asta este invitația acestei ediții și tema propusă. #râd, #rezist, #exist!… nu-i frumos? Deranjează? Nu cred!… Deranjează?!… Foarte bine!… Veniți la TEATRU! De pe margine spre centru și invers. Să fiți… FRINGE în hohot sănătos și liber!…”, a spus Radu Botar actor al Companiaei de Teatru BECOME Sibiu.

Și pentru a afla „Ce nu-nțeleg ce se întâmplă”, asociația Terraverde de la Craiova vă invită duminică, de la 19:00 la Centru de Tineret Sibiu, str. Nicolae Teclu, nr.41.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.