Sanda Manu vorbește despre teatru la Undercloud

sanda manu

Sanda Manu și Chris Simion, la Undercloud

În această seară, la ora 18.00, va avea loc la Festivalul de Teatru Independent Undercloud, aflat în desfășurare la Muzeul Țăranului Român, o întâlnire cu profesoara și regizoarea Sanda Manu. „Atelierul – discuție despre teatru”, așa cum este anunțat evenimentul, va avea loc începând cu ora 18.00, la Sala Librărie de la MȚR.

Sanda Manu este unul dintre cei mai cunoscuți regizori și pedagogi ai școlii românești de teatru, formator al unora dintre cei mai apreciați actori din România. A regizat peste o sută de spectacole de teatru și de televiziune, în teatre din țară și din lume. În 2008, i s-a decernta premiul UNITER pentru întreaga activitate.

De la momentul când a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, unde a fost colegă cu Radu Penciulescu, Sanda Manu a descoperit actori și a îndreptat destine. De la Andrei Șerban și George Banu, de care o leagă primii lor ani de facultate, și până la Oana Pellea, Vlad Ivanov, Andi Vasluianu, Maria Obretin, George Mihăiță, Mircea Diaconu, Dorina Lazăr, toți au fost, de-a lungul timpului, îndrumați de Sanda Manu.

În această seară de joi, 27 august, de la ora 18.00, Sanda Manu vorbește despre teatru și demonii lui, la Undercloud. O discuție liberă despre teatru, cu un regizor care a străbătut peste jumătate de secol de teatru.

Intrarea la eveniment este liberă.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.