Sclavia salariatului sau banul e la putere în „Ka-chiiing!”

unguruPremiera spectacolului „Ka-chiiing!”, ale cărui text și regie sunt semnate de Alexandru Unguru, va avea loc pe 5 februarie, la Teatrul Mignon.

„Ka-chiiing!” este un spectacol de teatru al anului 2015, se arată într-un comunicat de presă. „Este o puternică reacție a unui grup de artiști independenți la minunata lume nouă centrată pe unica piesă prețioasă a vieții: banul!”

Premisa spectacolului de la Teatrul Mignon este aceea că în societatea actuală, orice individ este presat constant să facă parte dintr-un flux continuu de manipulare a finanțelor. Viața unui individ este o succesiune de plăți, de la sclavia salariatului încorsetat în nenumărate rate până la inevitabilele facturi ce asigură subzistența…

Povestea lui Alexandru Unguru este cea a unui tânăr corporatist – un om ce ar putea fi oricare dintre noi – care e acostat în șase momente diferite ale zilei de șase vânzătoare. Fiecare dintre cele șase își dorește banii lui, oferindu-i la schimb fie mântuirea, propriul lor trup sau o viață nouă și luminoasă. Totul se petrece sub nasul unor muzicieni care încearcă să facă… un ban cinstit.

Distribuția:

Alexandra Laura Badea

Alexandru Unguru

Muzică live:

Luisa Juverdeanu – flaut

Cristian Stănoiu – fluiere

Doru Gabriel Sandu – chitară

Text și regie: Alexandru Unguru

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.