Se deschide Festivalul Atelier

Festivalul-de-teatru-AtelierAstăzi se deschide cea de-a 23-a ediţie a Festivalului Internațional de Teatru„Atelier”, care se desfăşoară în acest an la Baia Mare, până pe 1 iulie. Printre paticipanţi se află numeroase teatre din România, dar şi trupe de teatru din Belgia, Bulgaria, Finlanda, Ungaria, Ucraina şi Franţa. În 10 zile de festival veţi putea urmări 20 de spectacole de teatru, dar în program mai sunt incluse lansări de carte, colocvii, seminarii şi expoziţii.

Festivalul Internaţional de Teatru „Atelier” este organizat de Teatrul Municipal Baia Mare şi Teatrul Independent Artscape şi susţine candidatura municipiului Baia Mare la titlul de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021, iar director este Radu Macrinici.

Festivalul se deschide în această seară cu două spectacole, „Eu, Sisif”, de Veselka Kuncheva, din Bulgaria, și „Plex sau marja de eroare” după Eric Bogosian, de la Teatrul ARTSCAPE din Baia Mare. În program se regăsesc spectacole precum „Pisica verde”, regia Bobi Pricop, de la Teatrul Lucefărul Iași, „(D)efectul placebo”, de la TNB, „Ești un animal, Viskovitz!”, de la Teatrul din Râmnicu Vâlcea, „Casa de pe graniță” de la Teatrul din Baia Mare.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.