Se deschide Festivalul Hyperion

Cea de-a IX-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru şi Film Studenţesc Hyperion, organizat de Universitatea Hyperion şi Institutul European de Cultură pentru Comunicare şi Educaţie prin Imagine, al cărui preşedinte fondator este regizorul Geo Saizescu, începe luni şi se desfăşoară până în data de 19 iunie.

Festivalul are trei componente: teatru, film şi salon de fotografie. În Sala Rapsodia va avea loc spectacolul de teatru care deschide festivalul, spectacol de licenţă al clasei coordonate de actriţa Maia Morgenstern, începând cu ora 19.30, imediat după Deschiderea Oficială a festivalului, ceremonie programată la ora 19.00, la Sala Rapsodia Română, din Str. Lipscani nr. 10.

Urmează alte două zile de teatru (spectacole şi recitaluri actoriceşti) la Sala Studio a Teatrului de Comedie, la Sala Berlogea din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L.Caragiale” şi la Sala George Constantin a Teatrului Nottara.  Filmele vor putea fi vizionate începând de joi, 17 iunie, începând cu ora 12.00, la Sala Union a Cinematecii Române.

La Sala Pro Familia (str. Lipscani, nr. 29-30) va fi amplasat Salonul Internaţional de Fotografie, care va fi vernisat tot joi, la ora 10.00.

Intrarea la evenimentele din cadrul festivalului este gratuită.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.