Se deschide stagiunea de vară BIS teatru

În perioada 26 iulie -16 septembrie, Asociația Culturală BIS a pregătit publicului sibian o vară teatrală, în frumoasa ambianță a Grădinii BIS, de pe strada Ștefan cel Mare, nr. 56, ce va fi animată de 20 de evenimente ce presupun: spectacole de teatru pentru adulți și copii, concerte și vizionări de filme.

Stagiunea de vară BIS Teatru va fi deschisă joi, 26 iulie, de la ora 21:00 de un spectacol de la Timișoara, „Mens sana in corporatist sano” al trupei Auăleu, având la bază un text scris de Ovidiu Mihăiță și o distribuție compusă din Laurențiu Bănescu, Marian Pîrvulescu, și Christine Cizmaș. Pornind de la întrebarea „Cât de sănătos mental trebuie să se poată păstra un om astăzi pentru a putea rămâne uman?“ artiștii timișoreni oferă o viziune comico-ironică asupra lumii tot mai mecanicizate în care trăim, asupra tiparelor de gândire impuse de munca în corporații, trăgând un semnal de alarmă în ceea ce privește pierderea contactului cu ceea ce este natural și firesc în viețile noastre.

„Nimeni nu știe ce e în inima mea” este al doilea spectacol al stagiunii, one-man show-ul lui Florin Coșuleț jucându-se de 11 ani cu același succes la public. El va fi găzduit de Grădina BIS pe 29 iulie, de la ora 20:00.

Nu vor lipsi nici elementele de noutate, „Ctrl + Alt + Del”, un performance-ul oferit de Charlie Fălămaș, putând fi vizionat în avanpremieră, iar spectacolul pentru copii, „Anaz și Dragonul”, în premieră, în felul acesta BIS Teatru reunind toate categoriile de vârstă.

Programul complet al festivalului poate fi consultat pe pagina de facebook BIS Teatru.

Biletele pentru toate spectacolele pot fi achiziționate online de pe www.kompostor.ro și de la Grădina BIS înainte de fiecare reprezentație.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.