Se fac înscrieri pentru Festivalul-concurs „Florian Pittiș”

Consiliul Elevilor al Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din Bucureşti şi Trupa de teatru AS în parteneriat cu Teatrul „Lucia Sturdza Bulandra” organizează cea de-a VI-a ediție a Festivalului național de arte pentru liceeni „Florian Pittiş”, un concurs de teatru şi muzică dedicat liceenilor, în memoria lăzăristului Florian Pittiş.

Festivalul național de arte pentru liceeni „FLORIAN PITTIȘ” se va desfăşura în zilele de 13,14,15 mai 2013 la Sala „Liviu Ciulei” ( fosta Izvor ) a Teatrului „Lucia Sturdza Bulandra” din București.

Festivalul este organizat în două secțiuni și are o durată de 3 zile :

•           Secțiunea I  – teatru – Luni, 13 mai 2013;

•           Secțiunea a II-a  – muzică – Marti, 14 mai 2013;

•           Gala şi festivitatea de premiere – Miercuri, 15 mai 2013.

Înscrierile la acest festival se fac pe baza urmatoarelor documente:

1.         O înregistrare Avi/ Dvd (secțiunea teatru / muzică ),  Audio (sectiunea  muzică) ;

2.         Un CV al trupei, care trebuie să conțină: lista cu distribuția în ordinea intrării în scenă / membrii trupei, (elevi şi coordonatori); Scurt istoric al trupei (participări la concursuri, rezultate obținute etc.); date de contact.

3.         Copii xerox după prima pagină a carnetului de elev vizat pe anul şcolar 2012-2013 pentru fiecare elev participant la festival.

Aceste documente se depun / se trimit prin poştă la secretariatul Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” (Bulevardul Regina Elisabeta nr.48 , sector 5), până pe data de 1 aprilie 2013. Materialele trimise vor fi analizate de către o comisie de specialitate, care va selecta trupele ce îşi vor prezenta prestația în cadrul Festivalului național de arte pentru liceeni „FLORIAN PITTIȘ”.

Print

Adaugă un comentariu

Adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi făcută în niciun fel publică fără acordul sau cererea dumneavoastră explicită.